Elindítottuk oldalunkat

2 minutes read

Hosszas előkészület és fejlesztés után a mai napon hivatalosan elindítottuk OptinBox nevű weboldalunkat. A hír hallatán most biztos, hogy sokan felkapják a fejüket. A koronavírus utáni gazdasági válság közepén indítani egy új weboldalt, elsőre furcsa ötletnek tűnhet, de úgy gondoljuk, hogy pont most van itt az ideje egy ilyen marketing oldalt elindítani.

Elnézve a hazai kis és közepes cégek marketing lehetőségeit, hamar látszott, hogy hiánypótló lehet egy közösségi popup marketing eszközöket kínáló rendszer.

Az Optinbox segítségével bizalmat építhetsz, kommunikálhatsz a látogatóiddal és növelheted a konverziódat akár 10%-kal.

Három egyszerű lépést kell végigcsinálnod:

  1. Telepítsd a pixelt
    Másold ki és telepítsd a rendszerünk pixel kódját a weboldalad fejléc részébe, hogy működjön a kommunikáció. 
  2. Hozd létre a kampányod
    Az előre elkészített popup ablakok alapján, pár egyszerű lépéssel létre tudod hozni a kampányod, melyet teljesen testre szabhatsz.
  3. Növekedj és profitálj
    A popup kampányod elindítása után, figyeld és elemezd a rendszerünk által nyújtott részletes statisztikákat.

Készítsd el a testre szabott popupokat, az előre elkészített minták alapján.

Az Optinbox rendszerbn a minták alapján nincs szükséged semmilyen fejlesztői tudásra, pár lépés alatt beállíthatod az egyedi kinézetet és indíthatod a kampányod.

A beállított kinézet után a popup tulajdonságait és működését állíthatod be, hogy minél egyedi legyen a megjelenés.

Ezután célozd meg látogatóidat viselkedésük, forgalmi adataik vagy akár a kosaruk tartalma alapján és jelenítsd meg a számukra legmegfelelőbb ajánlatot!

Rendszerünkben részletes, akár dátum szerinti lekérdezhető, grafikonos statisztikákat kapsz a futó kampányodról, így pontos képet kapsz az eredményekről.

Az Optinbox rendszer átlátható adminisztrációs felülettel rendelkezik, több fajta popup típus közül választhatsz, beállíthatod az eseményeket, hogy milyen feltételek mellett jelenjen meg a popup ablak, amelyet akár a teljesen testreszabhatód.

Rendszerünkhöz folyamatosan készítjük el az ismertebb rendszerekhez az integrációkat, így hamarosan lefedjük a népszerű tartalomkezelő és webáruház rendszereket, amiket a hazai kkv-k használnak.

Próbáld ki a rendszerünket ingyen és hozd létre most az első kampányodat!


Hozzászólások

Last updated on: 20 June, 2024
Phantasy Bt.
Elindítottuk oldalunkat